петак, 15. децембар 2017.

a

a 01:01

ā : 吖, 呵, 啊, 𠼞, 𥥩, 腌, 𨉚, 锕, 錒,  
á : 呵, 啊, 嗄 
ǎ : 啊, 阿 
à : 呵, 啊, 阿 
a : 呵, 啊, 嗄, 阿

Нема коментара:

Постави коментар